NULL SMINKE TIL FULL SMINKE – VANSKELIG VIDEO

Dette har jeg ikke lyst å poste i det hele tatt.. Jeg er nesten litt lei meg, faktisk så er jeg livredd. Nå er det ingen vei tilbake..! 
Jeg har alltid sagt nei til å lage makeupvideoer, hvorfor? Jo fordi da kunne jeg ikke jukse, jeg kunne ikke ta bort feilene mine og da kunne jeg jo ikke poste “insta perfekte” bilder når alle visste sannheten. Dette går så langt utenfor komfortsonen min at det knyter seg i magen min. Huden min som dere ser i videoen er veldig uren, angrepet av kviser og akne, jeg har arr og dårlig hud på kinnene mine for å ikke snakke om posene under øynene. 

Nå som jeg poster dette river jeg meg helt ut av en verden jeg har skapt meg inne i hodet mitt, en verden som ikke var sunn å leve i, en verden jeg ikke godtok meg selv i. Jeg løy om utseende for følgerene mine men den verste delen er jo at jeg stengte meg selv inne og lot negative tanker vokse og bli så store at de ble mitt verste mareritt.. 
Dette er en øvelse klinikken som skal fikse huden min ga meg, når jeg hørte det fikk jeg en stor klump i magen. Ikke bare har jeg postet bilder helt uten sminke, men nå skulle det filmes i tillegg?! Men vet dere hva, dette er verdt det, det må det bare være. Vi er alt for mange som ser opp til jentene i magasiner, på nettet og hvor enn vi ser. Jeg prøvde bli den personen andre så opp til fordi jeg var så “flawless” og det ble jeg, hver uke fikk jeg mange spørsmål om hva hemmeligheten min var, hvordan jeg sminker meg, hva jeg bruker og videre gikk det. Til slutt fikk jeg dårlig samvittighet og jeg begynte å tenke meg om, er dette en verden jeg ønsker barna mine skal vokse opp i? Vil jeg bidra til urealistiske forbilder for andre jenter og gutter? Hvorfor skal jeg lure meg selv og andre på denne måten? 

Jeg har blottlagt meg totalt for dere nå, denne videoen topper alt for meg. Jeg føler det er nødvendig, det er en ting jeg bare trenger å gjøre før behandlingene starter.. Dette gjør vondt, vær så snill og vær greie, fordi: dette er vanskelig.. 
På videoen filmer jeg i sterkt dagslys fordi jeg vil vise dere hvordan huden ser ut helt nære, dette har jeg aldri gjort før. Det er et veldig lite flatterende lys jeg sitter i, jeg har kameraet langt opp i ansiktet og jeg føler meg naken. Jeg tror de færreste føler seg bra i skarpt lys med kamerat helt nært ansiktet, jeg er ikke den eneste som får sjokk når snapkamera eller mobilkamera åpnes under i fra eller når du ser deg nært? Vell, sånn føles denne videoen og sånn er den vell. Ingen er perfekte.. Jeg har mine gode vinkler og andre ikke så gode vinkler, denne føles fæl. Jeg gleder meg til å komme i gang med behandlingene nå! Jeg skal fikse hud og få mer fylde i kinnene, under øynene og i selve kinnbena, alt for å heve uttrykket mitt og gi meg en freshere look med finere hud. Nå har jeg jobbet MYE med innsiden, jeg syns jeg fortjener å begynne på utsiden snart! 

 

DET BLIR EN AVHENGIGHET

Jeg la ut bilder av meg selv helst kun fult stylet med langt hår, vipper, en haug sminke og mye redigering/retusj. Nå som jeg holder på å bedre forbildet mitt er det utrolig deilig å øve seg på å legge alt dette fra seg. Det betyr ikke at jeg aldri skal gå med langt hår og sminke, men det betyr at jeg skal kunne gå uten alle de ekstra tingene uten at jeg føler meg styggere eller skjemmes over meg selv. Jeg får kviser, jeg har arr, jeg har kort hår og sånn er det bare. 

Det ble for meg til slutt en avhengighet å fokusere så mye på å se helt perfekt ut. Noen ganger når jeg har laget makeuplooks og føler de ser veldig bra ut også tar jeg opp kameraet mitt med blits, da kommer alle urenheter, bulker, arr og kviser fort frem. Noen ganger kunne jeg bli så frustrert over at bildene jeg tok ikke ble sånn jeg så for meg at jeg rett og slett ble sint og syns jeg var stygg. For å kunne legge dem ut var jeg helt nødt å redigere alt jeg ikke likte bort og jeg så for meg alt jeg hadde lyst å gjøre med ansiktet mitt. Jeg er så glad for jeg har revet meg ut av boblen min.. 
I dag tok jeg bilder av meg selv med en naturlig look, uten det lange håret, uten vippene og som skrevet før skal ingen retusjerte bilder postes her, så selvsagt er ingenting retusjert. Veldig befriende å kunne legge ut bildene som de er. I dag ringte klinikken og vi planla noe som skal være med i introvideoen, jeg skal lage en sminke-video “close up” fra helt sminkefri til full makeup. Dette blir en stor og veldig skummel ting for meg da grunnen for jeg aldri har villet lage sånne videoer er fordi da kan jeg ikke jukse, føles fælt å skrive og jeg ville aldri innrømmet dette for noen uker siden, men det er sannheten, så det å vise dere dette, det blir vanskelig og veldig bra. Jeg er spent på hvordan det blir. 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Når disse bildene ble tatt prøvde jeg å dytte bort negative tanker om meg selv, jeg koste meg og syns det var gøy i stedet for å bli sint hver gang et bilde ikke ble “perfekt”
Bildene trenger ikke være perfekt fordi nettopp ingen er det. Det er ingen skam i å poste bilder og trives med seg selv. Jeg håper jeg skal kunne oppnå at disse negative tankene en dag er helt borte. Jeg er i det minste på god vei og klarte å ha det bare gøy med bildene i dag. En annen ting er jo at det tar jo relativt mindre tid å faktisk få ut bildene nå og jeg vet de er ekte, jeg trenger ikke ha dårlig samvittighet for at jeg bidrar til urealistiske idealer lenger, fordi det jeg viser nå, det er meg. Ingenting mer, ingenting mindre.. 
 

SØTE FAVORITTER

Hei dere, jeg kjøpte meg noen små søte detaljer her om dagen. Jeg er faktisk ofte super barnslig! Haha.. Jeg elsker søte ting, det er vell kanskje grunnen til jeg har tatovering av en my little pony, muffins og godteri på låret. Jeg planlegger faktisk full sleeve på hele høyre foten med masse morsomme, søte og barnslige motiv. Hver sin smak vell?! Jeg er en kreativ sjel, jeg syns kroppskunst er stilig. 

Senere i dag tenkte jeg å poste et innlegg uten løsvipper, hair extensions og i en fin body. Visste dere at jeg egentlig har utrolig kort hår? I sommer så skrelte jeg håret med maskin og beholdt kun litt lengde på toppen. Det har faktisk vokst ganske fort da men fortsatt så er det veldig kort. Jeg har veldig lang erfaring med hair extensions så det er vell derfor mange ikke skjønner hvor jeg gjemmer det korte håret. Hehe. 

Nå NÆRMER det seg Torsdag og som jeg har skrevet tidligere skal jeg da inn til klinikken og filmes, jeg er usikker på om jeg kommer i gang med selve behandlingen for huden eller om jeg først skal gå på en hudpleieserie som heter Elixir. Jeg skal jo også gjøre noe med kinnben og mer fylde i ansiktet ettersom jeg føler for å få opprettet struktur og det vil bli fint for resultatet med tanke på bedre hud. Jeg gleder meg til alt kommer i gang! Jeg skal selvfølgelig oppdatere dere med både bilder og tanker. Om jeg tør skal jeg poste videoen av meg uten sminke her på bloggen. Klinikken ringer meg i dag for å planlegge introvideoen. 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Dere må ha en fin dag så poster jeg innlegg her senere <3 

NO FILTER NEEDED

Jeg begynner å bli mer og mer komfortabel med å poste bildene mine som de er helt uten å retusjere eller fjerne noe, jeg syns fortsatt det er vanskelig men jo mer du gjør noe som skremmer deg jo mindre skremmende blir det til slutt. Kanskje jeg en dag syns det er peace of cake?! Håper det.. 
Jeg ble faktisk ganske fornøyd med dagens bilder, selv om jeg verken hadde vipper, eller noe særlig øyesminke. En ganske naturlig look i forhold til det jeg har pleid å gå for. 

Jeg har fått meg en del nye klær fra nelly og bare så det er sagt så er ikke kåpen min ekte pels. Jeg støtter ikke pelsindustrien. 
Denne uken har vært ganske stor for meg både med tanke på at jeg skal samarbeide med klinikken Frøken Dings i Bergen, at jeg har utfordret meg selv på områdene jeg har og generelt det å begynne å endre tankegangen min. Det er faktisk ganske forfriskende og alle er så stolte av meg. Jeg skjønner nå at jeg overdrev mye før, både med sminken, redigeringen, leppefillers og måten jeg fremsto på sosiale medier på, på den tiden syns jeg bare folk var pirkete og dømmende, men nå tenker jeg jo at det var ikke en sunn måte å være på. Det kan det ikke ha vært nettopp fordi jeg føler meg så mye bedre når jeg har sluttet, er meg selv og ikke lyver for meg selv og følgere. Det føles deilig rett og slett! 

Jeg har mye jobb å gjøre nå da, jeg jobber jo faktisk hjemmefra som leder og med skjønnhet, en ganske spennende jobb. Jeg tror også ærligheten min er bra for den fronten også! Jeg håper dere syns innleggene mine er inspirerende, jeg vet mange kjenner seg igjen og det gjør meg glad å vite at jeg viser dere noe som er ekte og ikke tilgjort. Skal noen se opp til meg skal det være på rette grunnlag! 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

#nofilter #nofilterneeded
 

I DAG GJØR DET VONDT

For under en uke siden visste ingen av mine følgere på sosiale medier hvordan huden min ser ut 100% uten retusj og sminke.. 
At jeg blottla meg på den måten jeg har gjort er jo bra, for både meg og de som ser. MEN.. Det føles rart og litt vondt samtidig, det har blitt en vane å ta bildene, legge dem inn på data, retusjere bort ringer under øynene, kviser, arr og ujevnheter for så å sende de på mail, lagre på telefonen og ta dem en runde til i appen facetune.. Det er jo faktisk ganske sykt, at et enkelt bilde måtte gjøres så mye med før jeg følte det holdt opp mot standarden til hva jeg kunne poste på feks instragram og det er jo bare trist. 

Jeg må bare fortsette nå.. Jeg må holde meg til det jeg har bestemt meg for og fortsette å bygge opp selvtilliten min fra innsiden. Det er bare litt rart å få så mange meldinger, innbokser på facebook, instagram, kommentarer på bloggen og telefoner om hvor stolte folk er av meg. Jeg ser at dette er det beste jeg kunne gjort og jeg hadde aldri noen gang trodd jeg skulle bli et forbilde for noen ved å vise meg selv bak masken uten retusj og sminke. Nå er det i gang og det må bare komme i mål! Nå nærmer det seg behandlinger, jeg er veldig spent. Jeg gruer meg en del til møte med klinikken på Torsdag. Da skal jeg stille opp uten sminken og filmes på nært toll. Jeg skal fortelle hvordan dette har vært for meg i så mange år, hvordan det har plaget meg med aktive akneutbrudd og det å få så mange arr av det. Jeg skal fortelle litt om hvordan det fikk meg til å bygge opp en fasade av “flawfless” makeuplooks som egentlig ikke var så feilfrie som jeg ønsket de var og jeg skal fortelle at jeg vil jobbe med selvbildet mitt, gjøre øvelser som å gå ute uten sminke i situasjoner jeg aldri før kunne tenke meg å gjort det i. Jeg må bare lære meg at det er ok. Jeg syns det er fantastisk av klinikken å gjøre det på denne måten. Jeg har veldig godt av det og tar dere gjerne med på reisen min til både bedre hud og bedre selvbilde. 

Takk til alle som støtter meg, det har gjort reisen min en del mer motiverende for meg! 

SONY DSC

Jeg orker ikke skjule meg bak en maske lenger. Jeg ønsker dere skal se hva som er virkeligheten for meg og tusenvis av andre jenter og gutter.. 
 

SLUTTER HELT MED LEPPE-FILLERS

Dette er noe jeg bare føler jeg må gjøre.. For noen år siden begynte jeg med fillers i leppene, uten å tenke helt over det der og da tror jeg den dårlige huden min var grunnen for jeg gjorde det med tanke på jeg har så fyldige lepper naturlig. Jeg var så usikker på meg selv og hvordan jeg så ut, mye på grunn av huden i ansiktet som plaget meg sånn at jeg ville flytte fokus over på noe annet i ansiktet. Jeg kan nå forstå hvorfor mange hadde sterke reaksjoner på dette. Nå som jeg har begynt å jobbe med meg selv og selvbildet mitt føler jeg det er på tide å bestemme seg 100% for å droppe fillere i leppene mine. 

Det er 2 år siden jeg rørte leppene sist, jeg har ikke mer restylane igjen i leppene nå men står igjen med en leppekant med arrvev som gjør at kanten kanskje aldri går heelt tilbake igjen. Fylden og formen leppene har nå er naturlig. Jeg fikk vite på klinikken som behandler huden min at det å overfylle leppene med restylane ikke er så veldig lurt fordi: selv om restylane ikke er en “permanent” behandling så dannes det arrvev i leppene hver gang du fyller dem, det vil si at de kanskje aldri går tilbake til normalen, så vær litt obs på dette før du tenker på fillers i leppene, dette er noe jeg aldri hadde hørt om selv. 

Jeg tror at nå som jeg utfordrer meg selv på mitt sterkeste til å godta meg selv før jeg begynner på behandlingene til huden så har jeg tatt mange skritt i riktig retning, jeg tror også at å droppe leppe-fillers vil gjøre noe bra for meg. Jeg syns det er viktig jeg fikk vist følgerene mine sannheten bak bildene mine og at jeg har godt av å klare å legge ut u-retusjerte bilder. 

På denne bloggen skal det verken nå eller i fremtiden finnes retusjerte bilder, grunnen er jo for å vise at alt man ser på nettet ikke alltid stemmer. Jeg tror at det å vise seg selv som man er uten filter og tilgjorte bilder er lurt for både en selv men også for dem som ser bildene. Jeg gleder meg til å vise dere fremgangen med huden min når det starter, det kommer nok til å bli noen tøffe innlegg med tanke på hvordan slike behandlinger foregår, det er en lang, røff og vond prosess. 
For meg er det viktig som skrevet tidligere å jobbe med meg selv før jeg går i gang med å fikse huden. 

SONY DSC

PS: Leppefillers er ikke så u-permanent som du kanskje tror.. 

LYVER IKKE FOR MEG SELV OG FØLGERE MER

I dag måtte jeg utfordre meg selv igjen, jeg har bestemt for å gjøre en eller annen ting hver dag som hjelper meg å fikse innsiden min for å til slutt stoppe å ha et kompleks for huden i ansiktet mitt. I dag ble det å ha en “photoshoot” med typiske outfit-bilder bare uten sminke på huden. Det er jo skummelt og det føles ut som jeg blottlegger meg selv. 

Alt i alt syns jeg faktisk bildene ble fine. De er jo ikke perfekt og for under en uke siden kunne tanken på å legge ut et slik bilde aldri falt meg inn.. Selv om de ikke er perfekte så syns jeg på en måte de er nettopp det også samtidig. Fordi nå viser jeg meg selv og hvordan er det feil? På ingen måte. Jeg føler meg fri for mørke tanker om hvordan jeg ser ut, jeg føler meg så lettet. Jeg er også ganske stolt.. Jeg trenger aldri legge ut et bilde med dårlig samvittighet igjen og kan vite at de fine tilbakemeldingene jeg får er ekte, det vil si jeg kan ta dem til meg med åpne armer fordi jeg er ærlig. 
Det kribler litt i magen med tanke på neste uke og jeg er så spent på hvordan behandlingene vil bli. Også merker jeg nå i skrivende stund at det er fortsatt ganske skummelt å poste disse bildene. 

Det blir skummelt å trykke publiser på dette innlegget.. Det blir vell sånn når man har fokusert så lenge på at det som legges ut skal ha en viss standard og stil. Det blir til slutt en sykdom når du først blir avhengig av å redigere, finpusse og justere på bildene dine. Plutselig skal huden være porselen, tennene hvitere, øyne hvitere og fargen forsterket, hår og bryn skal være on fleek og listen går videre i det uendelige. Det er nettopp denne fasaden jeg har laget meg.Jeg kommer til å fortsette å ha en beautykonto på instagram med makeuplooks, forskjellen blir bare at det vil være uten retusjering for å ikke lyve for dere men mest av alt for å ikke lure meg selv og bygge meg en boble jeg blir sittende fast i. Det gjør en jo bare ulykkelig og gir samtidig urealistiske idealer for andre som ser, det er jo ikke bra for noen. 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

SKRUBBET ANSIKTET MED KLORIN OG SVAMP

Den tiden var veldig tøff da dette skjedde.. Noen tenker kanskje at det ikke er så mye å bry seg om men for andre er det den store skrekken å ha det sånn, se sånn ut og slite med disse problemene. Den verste skrekken er ofte å vise ansiktet nakent uten sminke, spesielt når man skjemmes over det. Det burde du ikke gjøre, jeg burde heller ikke gjøre det. Dette jobbes med nå- og det at jeg har vært åpen om det, vist det og har vært ærlig har åpnet mange nye dører for selvbildet mitt..

Jeg vil gå dypere inn på når jeg var 16-17 år gammel og tydde til desperasjon for å få bort byllene i ansiktet mitt som jeg så sårt skjemtes over.. 
Over en lang periode forverret problemet seg, jeg fikk antibiotika kurer, kremer, tips og behandling, tydde til laser og bedre kosthold men problemet ville ikke gi seg. På et punkt ble det så mange, store og vonde klumper, kviser og akne på kinnene mine at jeg kunne ikke ta på sminke en gang fordi det var direkte smertefullt å komme borti utbruddene. Jeg hadde dusjet, til helgen skulle jeg i bursdag. Når jeg kom ut av dusjen var det et slik speil på badet med 2 sider, ene siden med vanlig speil og andre siden med et speil som viser alt nærmere “zoomet inn” 
Jeg så meg tilfeldig i speilet med forstørret effekt og begynte å gråte, jeg tenkte: Fy søren så stygg jeg egentlig er. Jeg satt meg ned på gulvet og gråt, jeg skulle ønske jeg bare kunne rive bort huden i hele ansiktet. Jeg ble sint og i sinne fant jeg frem klorin og en svamp mens jeg gråt. Jeg tok den røffe siden på svampen og dunket ned i klorinen og skrubbet ansiktet mitt hardt og fort til blods i håp om at jeg skulle svi bort de forferdelige utbruddene. Jeg hovnet opp og ble helt rød og så verre ut enn noen gang og jeg kan jo bare påpeke at det ikke var en lur ting å gjøre. 

Så det å poste den nakne sannheten for dere river opp sjelen min akkurat nå, men det trengs. Jeg må bare lære meg at dette er jeg ikke alene om og at jeg må jobbe med innsiden min også. 
Jeg skal jo som skrevet tidligere i samarbeid med Frøken Dings få ordnet huden min så bra som de kan få til. Og jeg må godta at det aldri blir perfekt, jeg må godta at jeg kan like meg selv like godt uten sminke og jeg må øve meg dag for dag på å se i speilet og tenke fine tanker.. Jeg gleder meg til behandlingene og jeg vet jeg har godt av å konfrontere dette før jeg går i gang med det. Jeg vet jeg har godt av å droppe de retusjerte bildene og jeg skal fortsette denne nye måten å tenke på. Behandlingene, fremgangen, tanker og fortvilelse vil bli postet her. Dere kommer ikke til å finne tilgjorte retusjerte bilder her med mindre det er et før og etter bilde av hvordan jeg tidligere brukte lang tid på å fikse et bilde før jeg kunne legge det ut. 
Lager jeg makeuplooks med arr som vises så vil dere se det, fordi et arr eller flere definerer ikke skjønnheten vår og det er jeg på vei til å forstå nå. 
 

SONY DSC

Jeg er bare en av mange andre med samme problem.. 
Nå tenkte jeg at jeg skal prøve å lage en fin, naturlig look med sminke på øyne og lepper men nakent på huden.. Kanskje jeg skal tørre å sette det som header? 

Husk at dere er vakre alle sammen.

HOPPET UTFOR ET STUP

Jeg ønsker å oppdatere dere på hvordan dagen i dag var for meg, det føles ganske rart å plutselig finne ut jeg vil gå i en ny retning med tanke på hvordan jeg viser meg på sosiale medier. Det er rart for meg og tar jo absolutt mye mindre tid å la være å retusjere bildene mine og det at jeg ikke har på hudsminke i det hele tatt er noe jeg aldri kunne tenke meg å legge ut slik at andre kan se hva jeg “skjuler” 

Når jeg kom inn på senteret i dag merket jeg fort at den gamle følelsen av å skjemmes prøvde krype fint tilbake på plassen sin og gjøre meg usikker, naken som jeg var i ansiktet valgte jeg å overse det og tenke at det er helt normalt og vet dere hva jeg la merke til i løpet av dagen? At flere andre jenter også gikk uten sminke rundt på senteret med hud som ligner min.. Det fikk meg til å tenke at den sperren jeg har bygget meg har jeg laget selv, det at jeg må se “flawless” ut på alle bilder er jo noe jeg selv har bygget opp rundt meg som en murvegg som ble så solid at jeg ikke kunne rive den ned igjen. Uten å en gang tenke skikkelig over det har jeg litt etter litt gjennom årene stengt meg selv inn i en verden jeg trodde jeg “måtte” være i for å bli godtatt på den måten jeg så sårt ønsket. Med hjelp av venner, familie og støttende lesere har jeg sett at dette er helt feil. Jeg er ikke nødt for å vise meg på noen som helst måte for å bli godtatt, jeg kan bare være meg selv og legge ut bildene som de er. Med eller uten sminke, uten å pynte på sannheten. 

Jeg merker at jo mer jeg slår gjennom den murveggen nå jo bedre føler jeg meg! 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Er det rart å si at jeg føler jeg har vunnet en premie? Jeg føler meg så mye bedre, ikke bare fordi jeg er ærlig med følgerene jeg har men fordi jeg er ærlig mot meg selv. Fordi jeg har turt å gjøre noe med problemet mitt! 

Jeg hadde ikke trengt å skrive om dette, jeg hadde ikke trengt å vise dere dette og sannheten er at jeg var livredd når jeg postet første innlegg om huden min, jeg hadde lyst å slette det igjen så fort det var publisert. Takket være en god venninne som sa: følgerene dine vil sette pris på det og du vil ha godt av det så gjorde jeg det. Og det var for meg det første skrittet mot å bygge meg selv opp igjen. Selv om jeg ganske snart skal begynne på behandlinger mot problemet er det viktig å vokse personlig også på veien, jobbe med det innvendig og bygge opp selvtilliten min, selvbildet mitt. Det nytter ikke bare fikse noe på utsiden og la det som plager deg på innsiden stå stille og bygge seg enda høyere murer. Jeg tror det er viktig for meg å konfrontere det som skremmer meg og det er det jeg gjør nå… 

 

UTFORDRING NR.1 – INGEN HUDSMINKE OFFENTLIG

I dag valgte jeg å gjøre noe jeg syns er SÅ vanskelig, noe som har vært en hindring for meg siden problemene med huden min startet i 14-års alderen. Jeg utfordret meg selv slik som jeg skrev i forrige innlegg jeg hadde lyst til – å gå på et senter med en venninne helt uten hudsminken og smile, være glad og ikke skjule ansiktet mitt. Jeg la skjerfet igjen hjemme, tok håret opp i en hale og hadde kun sminke på bryn og vipper. Det føltes såå nakent og i det jeg gikk inn på senteret kjente jeg et sug i magen. Det er ikke sikkert det føles så ille for alle andre, men for meg har dette vært noe som virkelig har plaget meg over så lang tid at det har blitt totalt uaktuelt å legge ut et u-retusjert bilde av meg selv på sosiale medier eller dukke opp offentlig eller egentlig bare rett ut døren uten sminken min. Jeg har bygget meg opp et lite image om at jeg er en “beautyperson” som elsker sminke, looks, trender etc men sannheten er jo at jeg lenge har gjemt meg og det er det jeg prøver å vise dere, at det går an å snu tankegangen og gjøre noe som til slutt får deg til å føle deg mer komfortabel med deg selv. 

Jeg skal skrive mer om hvordan det gikk og føltes på senteret i dag. For meg er dette som nevnt veldig vanskelig.. Jeg prøver vise meg selv at jeg har godt av å komme meg utenfor “perfeksjon” boblen min og godta at huden min aldri blir helt perfekt selv om jeg skal behandle den. 
Jeg har vært plaget av såpass heftige akneutbrudd at det gjorde vondt å smile fordi kinnene mine var så betente, disse utbruddene som hyppig har vært der har gitt meg arrene jeg står igjen med. 

Fremover vil jeg utfordre meg selv og jeg setter pris på all den fine støtten dere gir meg, det får meg til å få et ekstra dytt bak til å bare gjøre det. For dette handler faktisk om å utvikle meg selv, bygge opp selvtilliten på riktige grunnlag og ikke poste tilgjorte bilder.
Utfordringene jeg skal gi meg er å gå oftere og oftere uten sminken ute offentlig. Etterhvert vil jeg prøve en hel uke uten, etter det igjen en hel mnd. Tenk hvor mye huden min i tillegg får puste da! I tillegg til at jeg venner meg til at det er greit å vise seg som man er. 

SONY DSC

Det føles nok bare verre for meg enn alle andre ser..
Jeg føler jeg tar flere og flere steg i riktig retning nå.