SÅNN SER JEG EGENTLIG UT

Uten sminke, ikke engang mascara eller løshår, det er jo det som er meg. Jeg pleide, før alt dette startet å se meg selv i speilet og tenke: jeg ser ikke noe bra ut.. Jeg hadde små mørke stemmer som snek seg over skulderen min og hvisket i øret mitt at: ingen kan se deg slik, i vertfall ikke på nettet, ingen trenger å vite om arrene og aknen i ansiktet ditt og du kan bare fortsette å retusjere alle bilder du legger ut og fortsette å bygge deg opp en mur av en fasade rundt deg, bidra til urealistiske forbilder og fortsette slik du har gjort i årevis nå. Selv om sannheten er en helt annen enn det jeg lot meg selv vise følgere på nettet. 

Det stoppet ikke før jeg fikk dårlig samvittighet, jeg måtte ta et oppgjør med meg selv og rive meg løs fra den falske boblen jeg levde i som jeg selv var skyld i å lage. Det er ingen hemmelighet at utallig mange andre mennesker også sliter med problemer med sin hud, hvorfor skulle jeg skjule noe som var så vanlig men også så sårt? Jeg fikk hjelp av en klinikk, noe jeg fortsatt får. På bildet under er huden min bare på 2 mnd forbedret seg veldig, akneklumper er borte, urenheter mindre, arr jevnere og huden har roet seg ned. Jeg tok et oppgjør med meg selv før behandlingene startet og det er jeg nå veldig glad for, jeg ser på meg selv på en annen måte og når jeg nå ser meg i speilet har jeg ingen stygge tanker om meg selv, jeg har heller ingen problem med å vise meg ute offentlig uten sminke, gå i butikken uten sminke eller legge ut et bilde på nettet uten sminke. Jeg poster også helst kun uretusjerte bilder nå på mine sosiale medier nettopp fordi jeg ikke ønsker å vise en løgn av meg selv. Jeg ønsker å være åpen og ærlig. Jeg tror det i seg selv gir meg en bedre utstråling enn jeg hadde, et bedre selvbilde og en bedre tankegang. Det er ikke sunt å late som, strebe etter noe uoppnåelig.. Ingen av bildene er retusjerte under, dette er meg 2 mnd inn i behandlingene og forskjellen syns jeg selv er stor. Ikke bare fra utsiden, men det å få behandling, det å være ærlig og det å vise meg uten masken min har gjort så mye for meg. Jeg føler meg bedre enn noen gang og jeg har lært meg å vise meg uten filter og være fornøyd med et bilde slik det er. 

Nå kan jeg endelig se meg i speilet uten de dumme tankene, jeg kan gjøre ting som før var skrekken selv. Alt fordi jeg valgte å se sannheten for det den var og er. Behandlingene kom som et stort pluss og har selvsagt gitt meg en ekstra glede men alt i alt så var det min egen tankegang som først og fremst trengte en reality check.. 

Jeg er spent på hvordan huden er om enda 2 mnd til. For en reise jeg får delta på! Dere kan følge @frokendings.no på instagram om dere ønsker å se hva de legger ut der, det er en video på vei av meg som skal vise ting som er gjort, men det skal også komme ut en “dokumentar” laget av dem av meg fra start til slutt, tanker, forbedringer og hele reisen både for meg og dem. Når man har slitt med noe så lenge og plutselig fått åpnet øynene er det virkelig en helt ny verden, i vertfall for meg. 

SONY DSC

Dette var sist jeg var på klinikken, da tok jeg en behandling som heter dermapenn, jeg fikk også 2 peelinger med syrer. Huden min var veldig herjet med og jeg flasset av i dagevis og var ganske rød. Jeg skal ikke lyve og si det ikke var vondt, å jobbe med arr er ikke en lett sak og heller ikke smertefritt. 

Jeg har ny time om litt over en uke. Da skal vi gjøre en annen behandling! 

SONY DSC

Dette bildet hadde jeg tidligere ikke lagt ut om jeg fikk godt betalt for det engang. Nå er det en lett sak, hvorfor? Fordi det er sannheten og det skal jeg ikke skamme meg for. Jeg vet og jeg ikke er alene om problemet. 

På bildet over er vi i begynnelsen av alt. Dette er fra de første 2 ukene på klinikken, legg merke til hvor mye hissigere huden min er der enn på bildet til venstre øverst. Ser dere forskjellen? Jeg gjør, uten tvil. Det er flott det finnes hjelp for oss som trenger det. Men husk: du er ikke stygg på noen måte selv om du har dette problemet. Du er ikke ekkel, du skal ikke skamme deg, du skal ikke skjule deg bak en maske og vit du ikke er alene. 

DU er vakker, tro på det selv, ingenting er viktigere enn at akkurat DU som leser dette vet at du er flott. 

Ønsker dere å følge meg daglig og få med dere mer om hva som skjer kan jeg følges på instagram: @sunnivapollestadhaugland 
Eller trykk HER 

14 kommentarer
  1. Så tøff du er! Og du er kjempe pen 🙂 har fulgt med deg litt, og har sett at du har brukt rull fra ame pure, hva syns du om den? Funker den?

  2. Cecilie elstad: Takk! <3 Jeg syns den er bra, eneste er at du skal ikke rulle over aktive utbrudd og mine utbrudd er så sterke at jeg nå tar annen behandling og har en pause fra rullen 🙂

  3. Nydelig! Dette er så viktig tema å ta opp for alle egentlig, har selv slitt tidligere og kjenner på det av og til enda med selvtillit og selvbilde, men hvem er det vi egentlig prøver å inponere! Vi er bra nok alle som vi er 🙂
   Lykke til videre med behandlingene:)

  4. Jeg skjønner hvordan du har det. Jeg slet mye med kviser før og det var helt forferdelig! Ville ikke få ut døren en gang. Jeg følte meg stygg 🙁 Jeg ble endelig kvitt kvisene da jeg begynte på en antibiotika kur, men har litt kvisearr igjen. Men jeg var mye verre før.

  5. Vurderte du noen gang laserbehandling og kommer du til å vurdere d om du ikke blir fornøyd me resultatet etter denne behandlingen? 🙂 har du vært hos hudleger ol?

  6. Hei!:) Jeg så at du har tatt Restylane skinbooster på en video på frøken dings sin hjemmeside. Hvor mange behandlinger tok du og hva er din erfaring med restylane skinbooster? Jeg har tatt en behandling og planlegger en til. Er spent på om det kan redusere aknearr.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg