DETTE JOBBER JEG MED

My god, så mye spennende som skjer i jobben min nå! Jeg jobber hjemmefra med skjønnhet med et selskap som heter Forever Living, før jeg selv startet med jobben trodde jeg kun 1 av kanskje 1000 kunne lykkes med en slik jobb hjemmefra hvor du kan styre egne dager, egen økonomi og bedre på livet ditt, rettere sagt leve det som du selv vil. Men jeg tok feil, absolutt alle som vil det og står på kan lykkes, det er kun en selv det står på! Mulighetene er så fantastiske, jeg har selv blitt manager nå og koser meg utrolig mye med jobben. Det er spesielt gøy siden jeg får jobbe mye over nettet og med mange flotte skjønnhetsprodukter, noe jeg virkelig brenner for. Når det er sagt er det nok i tillegg en liten lederspire i meg, forever gir meg muligheten til å også jobbe som en leder for et stort og spennende team med flere kommende stjerner i, tenk å kunne få hjelpe andre også å styre sitt eget liv. Jeg kunne begynt å skrive om alle de fantastiske tingene en kan være med på som feks luksus turer til forskjellige land betalt av forever, bilbonuser, store sjekker og mye annet de har å by på men da ville innlegget blitt veldig langt! Dette er en jobb alle kan prøve seg i, så lenge en har fylt 18 år og har stå på vilje! 

Jeg er alltid på utkikk etter nye kollegaer, jeg elsker å få bestemme selv hvem jeg vil jobbe sammen med! Om du syns det virker like spennende som jeg syns det er så er det bare å ta kontakt, kanskje en av dere som leser blir en ny kollega for meg 🙂 

På bildene under viser jeg hvordan JEG liker å jobbe! Dette er forskjellig for alle da man selv velger hvordan man vil jobbe, vise jobben og sette opp egne timeplaner for hva som passer nettopp deg. Kan det bli noe bedre? 
Vi har nettopp fått inn et nytt hudpleiesett innen anti aging med kosttilskudd som følger med, settet har allerede blitt utrolig populært. Nok en glede med jobben er jo at vi får inn så mye nytt og spennende innen alle slags kategorier hele tiden, jeg elsker det. 

SONY DSC

SONY DSC

Jeg har så mange store og kjekke mål for dette året med jobben! Livet er spennende nå, jeg utfordrer meg selv hele tiden og jeg vokser som person. Alt jeg skal få være med på gir meg sommerfugler i magen rett og slett. 

Denne dagen hadde jeg faktisk en online live temakveld med fokus på skjønnhet, det var veldig gøy og ga god respons! Så enkelt som å bare sende direkte på facebook i den eksklusive nye gruppen min, alt jeg gjorde var å vise mine favoritt skjønnhets produkter! 

Vil du vite mer om hva jeg jobber med kan du sende meg en epost på:
[email protected] 

Ønsker dere en suuper påske <3 

2 kommentarer
  1. Liker veldig godt hand soap fra forever living. De har vel nylig endret navnet, for min heter face and hand

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg