NÅR DU FØLER DEG BRA, SER DU BRA UT

I dag har jeg hatt det SÅ gøy med sminke! For noen dager siden var jeg hos Frøken Dings i Bergen og fikk ordnet enda litt på huden. Det er rart å tenke på at for kort tid siden følte jeg meg ikke bra i det hele tatt, jeg måtte gjemme meg bak så mye retusjering og redigering før jeg følte meg komfortabel nok til å legge ut et bilde, nå som jeg slipper det fordi jeg har kuttet det helt ut kan jeg lære meg å like meg selv og bildene som de er, det er sant som det sies, når man føler seg bra, da ser man bra ut.. Det er jo ingen hemmelighet at du utstråler det du føler på innsiden ofte. Jeg har tatt et hardt tak i meg selv, jobbet med meg selv og jeg viste dere dette. Det er en del dager siden jeg var innom nå, jeg skal selvsagt fortsette å ta dere med på reisen min til et bedre jeg og en bedre hud! 

I går fikk jeg en såå fin gave av bestevenninnen min siden jeg har bursdag denne måneden. Jeg fikk et Kylie kit med lipliner og liquid lipstick i fargen Moon! Så utrolig fin, har ønsket meg et kit lenge, jeg fikk også fine øyeskygger i glitter fra makeup mekka, beautyblender, parfyme og en velur lipstick fra makeup mekka. Er ikke jeg heldig? Så i dag har jeg hatt det veldig morsomt med sminke, i kveld planlegger jeg å lage noe mer creepy. Spente på det? 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Jeg endret litt på looken etter denne serien med leppestiften fra makeup mekka i fargen random faktisk, haha.. Elsker navnet, venninnen min mente det passet meg perfekt. 

Under har jeg også fjernet litt øyeskygge under øyet da jeg får et åpnere blikk når jeg ikke har for mye skygge der, jeg lyste også opp litt med lys contouring. 

SONY DSC

SONY DSC

Hvilken serie likte dere best? <3

7 kommentarer

Siste innlegg